top of page

Letní sleva 20% na masáže v centru Brna

Nabízím letní slevu 20% na masáže při nákupu permanentek na 3 opakování masáže.

Platba hotově nebo na účet dle domluvy. Možnost pořídit i jako dárek.

Tato nabídka platí do 30. července.

3 x 60 minut............................................................. 1900 Kč (běžná cena jedné masáže 800) 3 x 90 minut............................................................. 2900 Kč (běžná cena jedné masáže 1200) 3 x 120 minut........................................................... 3900 Kč (běžná cena jedné masáže 1600)

Objednávejte telefonicky: 777023595 nebo emailem: ales.plachy@gmail.com Hezké léto Alda Plachý

Celostní masáž Uvolní vám svaly a aktivuje nervový systém od konečků prstů až po temeno hlavy. Dotek různé intenzity rozvádí energii do všech buněk.Všechny části těla dostanou zaslouženou pozornost a péči, pocítíte celkové uvolnění a harmonii těla i duše.Při této masáži propojuji více technik a kombinuji je, vždy individuálně a intuitivně podle vašich potřeb.

Relaxační masáž

Přináší vám uvolnění a zklidnění při stresu a fyzickém vypětí. Jemné a plynulé tahy blahodárně působí na vaši celkovou tělesnou i duševní pohodu a navodí vám příjemnou náladu. Dopřejte si odpočinek a prožijete hlubokou relaxaci v doteku.

Kraniosakrální terapie

Harmonizační a energetická masáž hlavy i celého těla, která se skládá z jemných, převážně statických doteků. Odbourává napětí a pomáhá zkoumat vaše témata v meditativním rozpoložení těla i mysli. Ležíte na zádech v pohodlném oblečení a já jemným dotykem následuji vnitřní rytmy vašeho těla. Vaše tělo jednoduše ví, co je pro vás nejlepší a hledá rovnováhu.


Poslední příspěvky
Archiv
Sleduj na Facebooku
  • Facebook Basic Square
bottom of page