top of page

Kraniosakrální biodynamika a celostní masáže v centru Brna


Zdravím Vás,

Jaké masáže nabízím a jak k této práci a k péči o Vás přistupuji?

Nabízím Vám kraniosakrální biodynamiku a celostní olejové masáže. U mě v masérně na třídě kapitána Jaroše v centru Brna naleznete nejen příjemné prostředí a dostatek času na zklidnění a naladění, ale i domácí bylinkový čaj a široký výběr kvalitních esenciálních olejů, které podpoří Váš prožitek.

Pro každého klienta připravena kompletní sada čistého textilu na podložení a přikrytí namísto jednorázových prostěradel.

Kraniosakrální biodynamika

Při úvodním rozhovoru se Vás dotážu na aktuální dění v životě, důležité momenty z vaší minulosti a stručnou zdravotní anamnézu. Dále se budeme bavit o tom, kde se Vás můžu a nemůžu dotýkat a dohodneme se na vzájemné komunikaci během terapie na lůžku. Nabídnu Vám vodu nebo bylinkový čaj na dosednutí a vaše zklidnění. Můžete si vybrat z široké nabídky esenciálních olejů Young Living ať už na aplikaci na vybrané místo na těle nebo k provonění prostoru

Terapie na lůžku probíhá v oblečení, takže doporučuji vzít si s sebou volné oblečení na převlečení – např. legíny, volné kalhoty a tričko s dlouhým rukávem. Asistuji Vám prostřednictvím jemného doteku a vyzvu Vás, abyste byli vědomím v místě dotyku, a spolu objevujeme co se v daném místě děje, jestli vůbec a jak blízko či daleko dotyk vnímáte, koho ve Vás se v tomto místě dotýkám a mnohé další.

Je vždy na Vás jestli chcete během samotné terapie dostávat otázky a rozvést pocity v daném místě nebo jestli to chcete nechat plynout beze slov a odevzdat se hluboké relaxaci.

Podobným způsobem většinou projdeme celé tělo, avšak každé sezení probíhá jinak, protože i vy můžete přijít pokaždé v jiném rozpoložení. Tento způsob práce nechává plnou zodpovědnost za dění a změny ve Vašem životě Vám a vašemu tělu. Já do asistování nevkládám léčivou energii, jenom poskytuji pravdivé zrcadlo vašemu aktuálnímu dění.

Setkání zakončuji závěrečným rozhovorem, kdy můžeme vzájemně sdílet vjemy a prožitky z terapie. Pokud můžete, zařiďte si na zbytek dne po našem sezení klidový režim, bez nutnosti někam spěchat a něco řešit.

Na základě jemného a energeticky nenásilného přístupu a zpětné vazby klientů vnímám, že tato práce může někdy trvat déle a může napomoci k trvalejším změnám. Doporučuji absolvovat sérií 3 sezení během dvou měsíců.

První návštěvu v délce 2 hodiny Vám nabízím za zvýhodněnou cenu 800 Kč.

Co vám může přinést?

  • větší uvědomění si celého těla

  • propojení emocí s fyzickými pocity

  • hlubší spojení částí celého těla

  • vnímání proudění energie v těle

  • velmi hluboká relaxace

  • posun ve vašich životních tématech

  • nastartování vaší motivace

  • nalezení souvislostí k vašim zdravotním potížím či bolesti a jejich transformace

Více informací naleznete zde: Kraniosakrální biodynamika

Celostní masáž

Naslouchám tomu, co se Vám aktuálně děje v životě – v příjemné atmosféře úvodního rozhovoru probereme Vaše starosti a požadavky, nastavíte si svoje hranice a máte dostatek času na uvolnění se v novém prostředí. K občerstvení Vám nabídnu vodu, čaj nebo zelený ječmen.

Po celou dobu samotné masáže se Vám věnuji vědomým dotekem a k vašemu tělu přistupuji celostně.

Při masírování používám kvalitní základové oleje od Karla Hádka , a široký výběr kvalitních esenciálních olejů Young Living.

Po ukončení masáže máte dostatek času na její doznění, a pokud potřebujete, naše setkání uzavírám závěrečným rozhovorem. Tento rozhovor je důležitou součástí přechodu ze stavu hluboké relaxace do běžného fungování.

První návštěvu v délce 1 hodiny Vám nabízím za zvýhodněnou cenu 500 Kč.

Co vám může přinést?

  • hluboká relaxace, uvolnění, odplavení stresu

  • probuzení vitality a celkové zlepšení zdraví.

  • posílení životních záměrů a projektů

Více informací naleznete zde: Celostní masáž

Těším se naviděnou. Alda Plachý


Poslední příspěvky
Archiv
Sleduj na Facebooku
  • Facebook Basic Square
bottom of page